2016.09.16.
11:44

Írta: zsmaria

Minden szép és jó (lesz)

A hasam egyre kisebb. Már inkább nézek ki ducinak, mint terhesnek. Kevésbé feszül, inkább plötty :)

A hidegrázás-fájdalom elmúlt, maradt egy enyhe, állandó torokkaparás és egy kis fejfájás/fogfájás. Pár nap és ez is rendben lesz.

A vérképem oké, csak egy kis süllyedési gond van a torokbaj miatt.

A Kaális doktornő még egyszer megerősített telefonban, hogy fizikai képtelenség, amit a nőgyógyász állít, nem lehet 3 baba, legalábbis nem ilyen formában, max 1 petezsákon belül osztódhattak volna. Elmondtam ezt a nőgyógyásznak, a reakciója: "Úgy legyen" :D

Ádámom pedig borzasztóan ügyes, reggel egyedül szalad be az oviba, ő nyomja a csengőt, szépen elköszön tőlünk és megy játszani. Már eszik is néha bent, délután, velünk pedig vidám, kiegyensúlyozott gyereknek tűnik. Annyi, hogy csak indokolt esetben hajlandó tőlünk elszakadni :) És elkezdte megérteni a hétvége fogalmát, így ma már nagyon örült, hogy holnap nem kell mennie :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hiperterhes.blog.hu/api/trackback/id/tr8411712295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása