2016.11.30.
20:48

Írta: zsmaria

Csak óvatosan

16weeks.jpg16. heti ultrahang eredmények: csodás, álmos, cuki kukacos babóca, akivel minden oké. Megvan mindene úgy, ahogy kell. Hasadéknak semmi nyoma, a doki elnézést kér, hogy a "gyanú" miatt ilyen rossz napokat szerzett nekünk. Nem kell továbbmennünk semmilyen vizsgálatra. (huhh...)

A vérzésnek okát nem találtuk, az orvosom szerint el is fog múlni a 20. hét felé, de ha nem és néhanapján így vérezgetek, azt mondja, azzal simán kihúzhatom a végéig. Nem tiltott le semmiről, sétálni, utazni, strandolni és mindent lehet. Annyit kért, hogy pihenjek, figyeljem a testem jelzéseit, ha fáj a hasam, görcsöl vagy csak érzem, hogy elfáradok, üljek/feküdjek le egy pillanatra, ne terheljem túl magam. Nevettünk is, hogy persze, ez egy gyerekkel nehéz kérés, de azt mondja, ő nem javasolhat mást nekem, ha nem tartom be és rosszabbul leszek, maximum befektet a kórházba, de annak egyikünk sem örülne :)

Ez ugyan nem sok kézzelfogható infó, bármennyire is szerettem volna, de úgy döntöttem, elfogadom és legyen épp elég. A legfontosabb: a fiam jól van és egészséges. Én figyelek magamra és a testemre és igyekszem a lehetőségeimhez mérten óvatosan bánni vele. És igyekszem hinni, hogy mostmár nem lesz gond, jöhet a várva-várt gondtalan terhesség. 

Szólj hozzá!

Címkék: fotó ultrahang anyaság vérzés babafotó

A bejegyzés trackback címe:

https://hiperterhes.blog.hu/api/trackback/id/tr212008966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása