2014.10.28.
22:26

Írta: zsmaria

Ádi a Goldenblogon!!! Szavazzatok :)

picgifs-thank-you-2435402.gif_400x300

Nem tudom, ki nevezett be, de így utólag is köszönöm, őszintén nagyon meghatódtam, mikor véletlenül, böngészés közben rábukkantam a blogom nevére a hvg blogversenyének indulói között.

Előre köszönöm annak is, aki veszi a fáradságot és szavaz ránk egyet a lenti linkre kattintva (Gyerek kategória, Hiperterhes blog).

Tudom, hogy nem fogunk nyerni, mert a mi kis naplószerű blogunknál sokkal komplexebb, profibb oldalak is indulnak, amiket még én is napi szinten olvasok, de azért azt biztosan megkönnyezném meghatottságomban, ha sikerülne bejutnunk az első 10-be...

Szóval kedves olvasóim, barátaim, ismerőseim, rokonaim, kérlek kattintsatok a HVG Goldenblog oldalára és küldjetek egy szavazatot.

Link: http://goldenblog.hu/szavazas.aspx

Köszönetképp megírom majd, hogy sírtam-e a meghatottságtól :)

Szólj hozzá!

Címkék: blog büszkeség

A bejegyzés trackback címe:

https://hiperterhes.blog.hu/api/trackback/id/tr496842053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása