2015.12.20.
23:06

Írta: zsmaria

Modern karácsony

Dilemmáztam, mit kapjon a gyerek játék gyanánt karácsonyra a nagyitól. Kisvakondos legó vagy Maja a méhecskés játék kaptár? Nehéz kérdés, komolyan, mindegyik nagy kedvenc mostanság. Egyik mesekönyvben, a másik youtube-on. Nehéz kisakkozni, melyik lehet az, amivel játszani is fog :D 

Gondoltam egyet és megkérdeztem tőle, mit szeretne, Majás vagy Kisvakondos játékot kérjünk a Jézuskától? Maját választotta. Majd a kisvakondot. Majd megint Maját. Vagy mégsem. De mégis. Ésígytovább. Ezek után meséltem neki pár dolgot a döntésképtelenségről és hogy legyen belőle majd olyan felnőtt, aki képes dönteni, mindegy, hogyan dönt, de vállalja a felelősséget és hogy ne legyen tesze-tosza, határozatlan, stb. Végighallgatott, majd kijelentette, hogy "Akkor a Maját". Mondom jó, azért kérek egy utolsó megerősítést, megmutattam neki laptopon a játékok képeit. Egyértelműen Maja nyert. Megegyeztünk, mondom, szólok akkor a Jézuskának. Azt mondja ő erre: "Írunk emailt" :) 

Hát így történt, hogy Jézuska (a férjem és a nagyi, hogy legyen min derülniük) ma kapott egy e-mailt az alábbi tartalommal:

Tárgy: jézuska

Szöveg:

kedves jézuska!
légyszives hozz Z. Ádámnak egy majás játékot 
karácsonyra, mert nagyon jó kisfiú volt.
puszi
Anya és Ádám
Hát igen, van, aki tudja, hogy érje el a 21. században a döntéshozókat :D

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony ajándék cuki jézuska

A bejegyzés trackback címe:

https://hiperterhes.blog.hu/api/trackback/id/tr98187430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása