2013.12.25.
20:22

Írta: zsmaria

Az első babakarácsony

Hiperbabánk első karácsonyán sok mindenben "elsőzött":

- Most először már nem csak ránk mosolygott, hanem kacagásszerű vidám kis csiripelő hang kísérte mosolyát (el lehet tőle olvadni, annyira cuki)

- Most először aludt nappal egyhuzamban 5 órát. Természetesen az időpontot éppen szentestére időzítette, amiről így lemaradt egészen. De sebaj, apa és anya legalább nyugodtan megvacsorázott :)

- Most először találkozott erős illatokkal a lakásban (kacsasült készült és párolt káposzta) és megtudtuk, hogy zsigerből utálja az ilyen szagokat: mindezt éktelen ordítással adta tudtunkra, amin csak egy alapos szellőztetéssel és egy óra nyugtatással tudtunk csak úrrá lenni. 

- Eddigi legdurvább pelenkatermését produkálta, amitől most először majdnem felfordult a gyomrom

- Eddigi legdurvább bukását produkálta, a hátamtól a szőnyegig minden behavazódott, ettől apának fordult fel majdnem a gyomra, aki végignézte az egészet. Én sztoikus nyugalommal kezeltem a filmbe illő jelenetet. Végülis, mit számít egy vagy két plusz ruhadarab, amióta naponta mosnom kell :)))

- Nem utolsó sorban pedig elkészítette első selfie-jét, vagyis anya minimális segítségével megnyomta a telefon gombját és fotót készített saját magáról. A minőség és a képbeállítások még hagynak kivetnivalót, de kezdésnek jó :DD

Mi pedig most először éreztük, hogy ez az egész valóban egy életre szól. És hogy valóban minden megváltozott...

Szólj hozzá!

Címkék: első karácsony bukás mosoly pillanatok pelenka első karácsony babával

A bejegyzés trackback címe:

https://hiperterhes.blog.hu/api/trackback/id/tr275708862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása