2013.10.03.
15:59

Írta: zsmaria

Anya nem legózott eleget

i_heart_dad_baby_stroller_sticker-rbf228ca0ca2446768890b9c291980e81_v9waf_8byvr_700.jpg_756x756

A tegnapi nap tanulsága: egy 3 funkciós babakocsi összerakása olyan mint egy komplexebb legó űrhajó felépítése és egy nőnek legalább 2-3 óráját igénybe veszi. Mindez apa segítségével lerövidülne ugyan fél órára, dehát úgyis a nő fogja többet használni a szerencsétlen kocsit minden tartozékával együtt, így jó lenne, ha a nő értené is a működését, ugye. Jelentem, idegileg a végére majdnem kikészültem ugyan, de azt hiszem sikerült:

A) összerakni a babakocsit, a mózeskosarat, a hordozót

B, rájönni ezek helyes használatára és rejtett funkcióira

C) kitalálni, hogyan kell összeilleszteni őket a megfelelő működés érdekében.

Ez utóbbi volt a legnehezebb és leglassabb feladat, miközben ennek kellene a leggyorsabban mennie... Mert élesben (síró babával, csomagokkal, időszorítással) nem lesz idő és energia arra, hogy percekig nyomogassam majd a gombokat, hogy "Hogy a fenébe kell összepattintani a mózeskosarat a babakocsival?" "Hogy kapcsolom be a hordozót az autóba helyesen?". Nem ám. Ajjaj. Mi lesz itt... Móka és kacagás nyilván :DDD

Szólj hozzá!

Címkék: vicces babakocsi bababútor fészekrakó

A bejegyzés trackback címe:

https://hiperterhes.blog.hu/api/trackback/id/tr285549306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása