2013.07.31.
21:30

Írta: zsmaria

No sugar

Nahát bekövetkezett amitől tartottam: a cukorterhelés utáni értékem éppen a határon mozog, ezért a belgyógyász ismétlést javasolt pár hét múlva. Addig pedig ha jót akarok magamnak, el kellene felejtenem a fehér kenyeret és a cukrot, vagyis a péksüteményeket, terhességem kedvenc étkeit :DD

Nem baj, úgyis gombócosodom mostanság, szóval még jót is fog tenni, ha baba csupa finomat és egészségeset kap (egyetértése jeléül boxolt is egyet gyorsan a jobb oldalamba, míg ezeket a sorokat írom :)

Amúgy minden rendben, ma voltunk ultrahang kontrollon, naná hogy megvannak a kis ujjacskái, nincs itt gond, kéremszépen. A vizsgálat megerősítette az utóbbi napok megérzéseit is: biztos voltam benne, hogy az elmúlt pár napban balról átfordult jobbra a kis drága. 

Ha pedig már gombóc és terhesség, itt egy kedves szám Pásztor Annától, aki mostanában jelentette be, hogy kb egyidős terhes velem :)

Szólj hozzá!

Címkék: ultrahang fejlődés magzatmozgás cukorterhelés kommunikáció a babával

A bejegyzés trackback címe:

https://hiperterhes.blog.hu/api/trackback/id/tr775436313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása